
Helpot rukiiset bruschetat
Ainekset
- 3 tomaattia
- 1 sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 rkl oliiviöljyä
- ½ ruukku tuoretta basilikaa
- vastarouhittua mustapippuria
- 4 viipaletta vähäsuolaista ruisleipää
Valmistusohje
Valmista aterian alkupalaksi tai muuten vain pikkusuolaiseksi helpot rukiiset bruschetat.
1. Pilko tomaatit ja sipulit pieniksi kuutioiksi. Kuullota niitä kevyesti öljyssä pannulla. Lisää lopuksi leikattu basilika ja mausta täyte mustapippurilla.
2. Paahda leivät leivänpaahtimessa ja lusikoi niiden päälle tomaattitäytettä. Tarjoile lämpiminä.
Ravintosisältö/annos
Kcal 120 KJ 500 rasva (g) 4 tyydyttynyt rasva (g) 1 kuitu (g) 4 kolesteroli (mg) 0 suola (g) 0,3
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous