Hunajaiset porkkanatikut
Porkkanatikut maistuvat osana terveellistä ruokavaliota. Hunaja tuo niihin ihanaa makeutta.
Ainekset
- 2 porkkanaa
- 2 tl öljyä
- 0.5 tl rakuunaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 2 tl hunajaa
Valmistusohje
Korvaa perinteinen porkkanalaatikko hunajaisilla porkkanatikuilla. Sopivat hyvin keventäjän pöytään, sillä niissä on energiaa 40 kcal/annos.
1. Kuori ja leikkaa porkkanat tikuiksi. Käytä apuna juustohöylää, sillä on helppo leikata ohuita lastuja.
2. Paista porkkanatikkuja muutama minuutti pannulla öljyssä ja mausta. Tarjoile kasvispyöryköiden lisukkeena.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous