6.4.2012

Jälkiruoka-raclette

Teksti: Katri Schröder

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Pehmeää juustoa, pähkinöitä ja hedelmiä: nam!

Ainekset

1 dl kuohukermaa
400 g puolikovaa sinihomejuustoa, esim. Blue de Gex tai Stilton
vadelmahilloa tai muuta makeaa hilloa
hedelmiä, esim. viikunaa
3–4 rkl hienonnettuja saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Jaa kerma raclettepannuille ja nosta päälle juustoviipaleet. Anna juuston sulaa.

2. Nosta tarjolle hillon, hedelmäpalojen ja murskattujen pähkinöiden kanssa. Seuraksi sopivat myös erilaiset keksit ja piparkakut.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi