Reseptit

Jälkiruoka-raclette

Pehmeää juustoa, pähkinöitä ja hedelmiä: nam!

Teksti:
Katri Schröder

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 dl kuohukermaa
  • 400 g puolikovaa sinihomejuustoa, esim. Blue de Gex tai Stilton
  • vadelmahilloa tai muuta makeaa hilloa
  • hedelmiä, esim. viikunaa
  • 3–4 rkl hienonnettuja saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Jaa kerma raclettepannuille ja nosta päälle juustoviipaleet. Anna juuston sulaa.

2. Nosta tarjolle hillon, hedelmäpalojen ja murskattujen pähkinöiden kanssa. Seuraksi sopivat myös erilaiset keksit ja piparkakut.

X