Juusto-paprikaquesadillat
Paistetut lämpimät tortillat eli quesadillat nautitaan hyvän kinkun ja marinoitujen oliivien kanssa. Näissä tortilloissa on täytteenä juustoa ja paprikaa.
Ainekset
- 8 ohutta vehnätortillaa
Täyte
- 150 g sinihomejuustoa
- 1 punainen paprika
- 2 salottisipulia
- 4 rkl viipaloituja säilykejalopenoja
- 4 rkl tuoretta korianteria
Valmistusohje
Murusta juusto ja pilko paprika ja sipulit pieniksi paloiksi. Levitä täyteainekset tasaisesti neljälle tortillaletulle. Nosta päälle toiset letut ja paista jokaista täytettyä lettua kuivalla pannulla, grillissä, voileipägrillissä muutaman minuutin ajan, kunnes juusto on sulanut. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoile lämpiminä. Tarjoa marinoitujen chilioliivien kanssa.
Maista myös näitä Meksikon herkkuja:
Kotiliesi.fi: Meksikolainen chili con carne
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous