Kana-kasviskeitto
Kana-kasviskeitto sopii niin arjen kiireisiin kuin rentoihin viikonloppuihinkin. Jämäkeitto on helppo käyttää seuraavan päivän lounaalla.
Ainekset
- 3 broilerin koipi-reisipalaa
- 1 l kanalientä
- 1 pieni bataatti
- 4 perunaa
- 100 g sokeriherneen palkoja tai pakasteherneitä
- ¼ punaista paprikaa
- 2 dl laktoositonta ruokakermaa
- 1 tl vahvaa currya
- ½ sitruunan mehu
- 1 rkl hunajaa
- 2 rkl vaaleaa Maizena-suurustetta
Valmistusohje
1. Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi. Keitä koipireisipaloja hiljalleen liemessä noin puoli tuntia. Ota koivet pois liemestä ja anna jäähtyä hetki. Poista nahka ja irrota liha luista.
2. Kuori ja paloittele bataatti sekä perunat. Kypsennä ne pehmeiksi kanaliemessä.
3. Lisää paprikapalat, sokeriherneet ja kerma. Mausta keitto currylla, sitruunalla, hunajalla, suolalla ja pippurilla. Lisää broileripalat, kuumenna pari minuuttia ja suurusta keitto.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous