Kananmunalla täytetyt avokadot
Kananmuna on mainio paketti täynnä makua ja ravintoaineita. Kananmunalla täytetty lämmin avokado on nopea ja ravitseva aamupala.
Ainekset
Kananmunalla täytetyt avokadot:
- 2 avokadoa
- 4 kananmunaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- ripaus chilirouhetta
- 1 pss rapeaa vihreää salaattia
- 100 g fetajuustoa
Vinegrette:
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
1. Puolita avokadot ja poista kivet. Poista hedelmäliha kokonaisena lusikalla kuoresta ja nosta ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille leikkuupinta ylöspäin. Viillä pohjasta pala, jos avokado ei pysy vaakatasossa.
2. Koverra siemenen koloa hieman suuremmaksi pikkulusikalla. Riko kananmunat koloihin. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä ripauksella chilirouhetta. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes kananmuna on kypsynyt.
3. Sekoita vinegretten ainekset kulhossa keskenään.
4. Levitä lautasille salaattia ja nosta päälle avokadon puolikkaat. Murenna päälle fetajuustoa ja viimeistele vinegrettellä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous