Kaneliomenat ja kookosohukaiset
Tarjoa omenalohkot ohukaisten ja jäätelön tai vaahdotetun vanilliinikastikkeen kanssa.
Ainekset
KANELIOMENAT:
- 1 kg omenia
- tilkka öljyä ja nokare voita
- 3 rkl siirappia
- 1 rkl kanelia
KOOKOSOHUKAISET:
- 4 dl kookosmaitoa
- 1 dl maitoa
- 2 munaa
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- ripaus mineraalisuolaa
- ripaus sokeria
- ripaus vaniljasokeria
paistamiseen:
- öljyä, margariinia tai voita
Valmistusohje
Huuhdo ja halkaise omenat. Poista niistä kanta ja siemenkota. Lohko omenanpuolikkaat.
Kuumenna rasva pannussa, lisää omenalohkot ja kuumenna niitä hetki, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää siirappi ja mausta lohkot kanelilla.
Sekoita keskenään kaikki taikinan aineet. Anna taikinan turvota jonkin aikaa. Paista taikinasta pieniä tai suuria ohukaisia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous