Kantarelli-papupekonisalaatti
Viini ja patonki kruunaavat kantarelli-papupekonisalaatin ja itsetehty ranskalainen salaatinkastike täydentää salaatin aromit.
Ainekset
- kahta eri salaattia
- kourallinen papuja
- 3-4 siivua pekonia
- 0.5 dl kantarelleja (tai rasia siitakkeita)
kastike:
- 1 rkl Dijon-sinappia
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- mustapippuria myllystä
- suolaa
Valmistusohje
Huuhtele salaatinlehdet raikkaalla vedellä ja kuivaa huolella. Revi ne hieman pienemmäksi ja laita isoon sekoituskulhoon. Kaada päälle salaatinkastiketta ja sekoita hyvin.
Kiehauta ja jäähdytä pavut, paista pekoni ja sienet. Lisää ne salaatin sekaan. Asettele salaatti lautasille. Tarjoa valkoviinin ja patongin kera.
Ranskalainen salaatinkastike
Sekoita teräskulhossa sinappiin punaviinietikka ja lisää oliiviöljy juoksevana nauhana koko ajan vatkaten. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous