Reseptit

Katkarapublinit

Katkarapublinit ovat maukkaita suupaloja juhliin. Pakasteblinien käyttö nopeuttaa suupalojen valmistusta, mutta blinien sijaan voi käyttää myös itse tehtyjä minilettuja.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • Pakasteblinejä (tai itse tehtyjä minilettuja)
  • katkarapuja
  • tomaattia
  • sipulia
  • tilliä
  • valkosipulia
  • suolaa
  • pippuria
  • smetanaa

Valmistusohje

 

1.Hienonna katkaravut, tomaatti ja sipuli.

2. Mausta smetana tillillä, valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.

Katso myös:

Blinipannu kuumaksi – poimi kuohkeiden blinien ja herkullisten lisukkeiden reseptit, Ruoka.fi

Blinit poronlihan kera, Ruoka.fi

Perunablinit, Kotiliesi.fi

X