Reseptit

Blinit poronlihan kera

Majoneesipohjainen porotäyte kruunaa blinit. Sopii loistavasti brunssipöydän herkuksi.
Teksti: Visa Nurmi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g kylmäsavustettua poronpaistia (leikkelettä)
  • 0.5 dl suikaloitua kevätsipulia
  • 3-4 rkl majoneesia
  • 1 rkl raastettua piparjuurta
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Suikaloi poro ja sipuli hienon hienoiksi suikaleiksi. Sekoita huolella majoneesi ja raastettu piparjuuri. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta mustapippurilla. Jos tahna jää paksuksi, ohenna tilkalla kevytkermaa.

Tarjoa blinien kera.

X