Kermalikööri-pannacotta
Täyteläinen ja herkullinen jälkiruoka syntyy, kun maustat klassisen pannacottan kermaliköörillä. Jos juhlijoiden joukossa on alaikäisiä, korvaa kermalikööri vaikkapa kinuskikastikkeella.
Ainekset
- 2 liivatelehteä
- 2 dl kuohukermaa
- 2 dl maitoa
- 3/4 dl sokeria
- 1 vaniljatanko halkaistuna tai vaniljajauhetta
- 1 dl kermalikööriä
- tummaa kaakaojauhetta
- valkosuklaata rouhittuna
Valmistusohje
1. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
2. Mittaa kattilaan kerma, maito, sokeri sekä halkaistu vaniljatanko. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoitellen. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon puristetut liivatelehdet. Sekoita seos tasaiseksi.
3. Lisää kermalikööri ja jaa pannacottamassa annosmaljoihin. Hyydytä jääkaapissa vähintään 3–4 tuntia tai yön yli.
4. Koristele tummalla kaakaojauheella ja valkosuklaarouheella juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous