
Kinkkuun kääritty meloni
Kinkkuun kääritty meloni on klassinen alkupala, joka toimii loistavasti myös lämpimänä. Salvia täydentää makuparin.
Ainekset
Kinkkuun kääritty meloni
- 1 verkko- tai cantaloupemeloni
- 1-2 rkl oliiviöljyä
- 8 viipaletta parmankinkkua
- 8 isoa lehteä tuoretta salviaa
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Kinkkuun kääritty meloni tehdään helposti näin:
1. Kuori meloni, halkaise se ja poista siemenet lusikalla.
2. Leikkaa meloni kahdeksaksi lohkoksi.
3. Nostele lohkot leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
4. Kääri lohkojen ympärille parmankinkkuviipaleet siten, että väliin jää aina yksi salvian lehti.
5. Valuta lohkoille oliiviöljyä ja mausta pinnat suolalla ja mustapippurilla.
6. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoa kinkkuun kääritty meloni aperitiivin kera.
Katso myös: Paistettua päärynää ja parmankinkkua
Katso myös Kotiliesi.fi: Jamón Serranoa ja melonia
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous