Reseptit

Kuutiosushi

Teksti:
Maarit Cederberg

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g tuoretta lohta
  • 4 tl viipaloitua inkivääriä
  • 4 tl tuoretta piparjuurta
  • 4 tl riisiviinietikkaa
  • 4 tl soijakastiketta

Valmistusohje

Poista ruodot ja irrota kalanliha nahkasta, poista myös tumma kaistale. Leikkaa kalanliha puolen sentin kuutioiksi. Sekoita kalan joukkoon inkivääriviipaleet, tuore piparjuuriraaste ja viinietikka. Mausteiden makuun sopii japanilainen riisiviinietikka. Voit käyttää myös kotimaista valkoviinietikkaa, jonka makeutat tilkalla hunajaa. Jaa seos annoksiksi esimerkiksi lusikoihin ja mausta kukin annos tilkalla soijakastiketta.

X