Lämmin feta-punajuurisalaatti
Lämmin feta-punajuurisalaatti on nopea ja helppo ruoka. Raikas ja hapokas feta toimii hienosti makeiden paahtuneiden punajuurien kaverina.
Ainekset
Lämmin feta-punajuurisalaatti
- 4-5 punajuurta lohkoina
- 1 punasipuli lohkoina
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1/2 rkl siirappia tai hunajaa
- 1/4 tl suolaa
- 80 g babypinaattia
- 200 g fetajuustoa
- 3 rkl paahdettuja kurpitsansiemeniä
Viimeistelyyn
- 1-2 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Lämmin feta-punajuurisalaatti tehdään helposti näin:
1.. Levitä punajuuri- ja sipulilohkot leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
2. Valuta päälle öljy ja siirappi, mausta suolalla. Kääntele maut lohkoihin kauttaaltaan. Paahda 220-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai niin, että lohkot ovat kypsiä.
3. Levitä pinaatti lautasille ja nostele päälle punajuuri- ja sipulilohkot. Lisää murennettu fetajuusto. Ripottele pinnalle kurpitsansiemenet ja viimeistele lämmin feta-punajuurisalaatti tilkalla oliiviöljyä.
Katso myös Kotiliesi.fi: Ruokaisa salaatti – kurkkaa Kotilieden 45 parasta ohjetta ja valitse omasi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous