Lämmin graavilohisalaatti
Lämmin graavilohisalaatti syntyy alle puolessa tunnissa. Salaatinkastikkeeksi sopii itsetehty sinappinen kastike.
Ainekset
- noin 1 l erilaisia salaatinlehtiä
- 2 sipulia varsineen
- ½ kurkkua
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 2 keitettyä munaa
- 250 g graavilohta
kastike:
- 3 rkl öljyä
- 1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 2 tl sinappia
- ripaus mineraalisuolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet ja revi ne tarvittaessa pienemmiksi paloiksi. Hienonna sipulit, suikaloi kurkku ja halkaise kirsikkatomaatit. Kuori ja halkaise tai lohko munat.
Levitä kaikki salaattiaineet vadille.
Kuumenna pinnoitettu paistinpannu tai parilapannu ja paista lohiviipaleet nopeasti niin, että ne saavat vähän väriä. Nosta kuumat lohiviipaleet muiden salaattiaineiden päälle.
Sekoita keskenään kaikki kastikeaineet ja valuta kastike salaatin joukkoon.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous