Lehtikaalipestopasta
Pestopastasta tykkäävät kaikki! Vaihda basilika vaihteeksi lehtikaaliin ja pinjansiemenet saksanpähkinöihin. Lehtikaalipestopasta vie kielen!
Ainekset
Lehtikaalipesto:
- 6 dl suikaloitua lehtikaalia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 1/2-2 dl oliiviöljyä
- 2 dl paahdettuja saksanpähkinöitä
- 1 dl parmesaaniraastetta
Tarjoiluun:
- keitettyä pastaa
Viimeistelyyn:
- parmesaaniraastetta
- saksanpähkinärouhetta
Valmistusohje
1. Mittaa tehosekoittimeen lehtikaali, valkosipulinkynsi, sitruunamehu, suola, mustapippuri, oliiviöljy, saksanpähkinät ja parmesaaniraaste. Sekoita tasaiseksi tahnaksi.
2. Lisää öljyä, niin että saat sopivan paksuisen peston. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi. Valuta pasta ja kääntele joukkoon pesto.
4. Jaa pestopasta lautasille ja viimeistele raastetulla parmesaanilla ja saksanpähkinöillä.
Kommentit
Tätä kannattaa kokeilla 🙂 Hyvää oli.
Kommentit
Tätä kannattaa kokeilla 🙂 Hyvää oli.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous