Lohipyttipannu
Maistuva lohipyttipannu on hyvää arkiruokaa. Voit halutessasi paistaa pyttiksen päälle vielä kananmunan.
Ainekset
Lohipyttipannu
- 800 g keitettyjä perunoita
- 1 punasipuli
- 100 g lehtikaalia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl voita
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 1/2 sitruunan mehu
- 1/2 ruukkua tilliä hienonnettuna
- 500 g lämminsavulohta
Kastike
- 1 prk (200 g) kermaviiliä
- 1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 1 rkl hunajaa
- 1/2 ruukkua tilliä hienonnettuna
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Lohipyttipannu tehdään helposti näin:
1. Kuori ja paloittele perunat. Hienonna punasipuli. Revi lehtikaaleista paksut lehtiruodit pois ja suikaloi lehdet.
2. Kuumenna oliiviöljy ja voi isossa paistinpannussa ja ruskista perunat. Lisää sipuli ja lehtikaali ja paista hetki.
3. Mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja hienonnetulla tillillä.
4. Paloittele joukkoon savulohi ja anna sen kuumentua.
5. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa lohipyttipannu kastikkeen kanssa.
Katso myös: Sienipyttipannu
Katso myös Kotiliesi.fi: Bellmannin vegepannu
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous