Sienipyttipannu
Sienistä, sipulista ja juureksista syntyy mainio pyttipannu, joka höystetään ja mehevöitetään terveellisellä lehtikaalilla. Tämä sieni-juurespyttipannu sopii myös keventäjän ruokavalioon.
Ainekset
- 10 dl keitettyä keskikokoista perunaa
- 200 g kantarelleja tai suppilovahveroita
- 2 sipulia varsineen
- 1 palsternakka
- 1 fenkoli
- 2 rkl rypsiöljyä
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja lohko perunat. Puhdista ja paloittele sienet. Nosta sienet kuivalle ja kuumalle pannulle ja anna hautua, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja paloittele palsternakka ja leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi. Lisää sienten joukkoon öljy ja kasvikset. Anna paistua, kunnes palsternakka kypsyy hieman. Lisää peruna, mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile lämmin sieni-perunapannu raikkaan salaatin kanssa.
600 kJ (140 kcal) 1 annos
Maista myös näitä sieniruokia:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous