Mansikkakiivi-tartaletti
Koristele mansikkakiivi-tartaletti kauniisti mansikka- ja kiivisiivuilla.
Ainekset
muropohja:
- 3 munaa
- 0.8 dl sokeria
- 1.5 dl vehnäjauhoja
täyte:
- 4 dl kermaa (noin)
- vispaantuvaa vanilliinikastiketta
- mansikkahilloa
- mansikoita
- ananaskirsikoita
hyytelö:
- 1 dl vettä
- 0.5 dl hyytelösokeria
koristeluun:
- tuoreita marjoja
- hedelmiä
Valmistusohje
Muropohja:
(valmistetaan edellisenä päivänä)
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, sekoita jauhot joukkoon. Levitä taikina korppujauhotettuun matalaan torttuvuokaan tasaisesti. Pistele haarukalla reikiä pohjaan. Paista pohja noin 190 asteessa 15 minuuttia.
Täyte
Vatkaa kerma kuohkeaksi, mausta vispaantuvalla vanilliinikastikkeella ja lisää sitten kermavaahtoon hyvää mansikkahilloa Laita kermavaahto pohjalle ja muotoile
puoliympyrän muotoon. Asettele päälle mansikat ja ananaskirsikat.
Voit hyytelöidä kakun (1dl vettä, ½ dl hyytelösokeria). Voit koristella myös muilla tuoreilla marjoilla tai hedelmillä.
Resepti: Dan Leinson, Kakkukeisari
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous