Reseptit

Marinoidut oliivit

Espanjalaiset pikkusuolaiset suupalat, tapakset, tihkuvat hyvää makua. Marinoidut oliivit valmistuvat hetkessä ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Teksti: Matleena Lahti Kuvat: Tommi Tuomi / Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos
Espanjalaiset pikkusuolaiset suupalat, tapakset, tihkuvat hyvää makua. Marinoidut oliivit valmistuvat hetkessä ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ainekset

Marinoidut oliivit:

  • 250 g vihreitä oliiveja
  • 1 sitruunan kuori
  • 1 1/2 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 valkosipulinkynttä viipaloituna

Valmistusohje

1. Pane valutetut oliivit kulhoon ja raasta joukkoon sitruunan kuori.

2. Kiehauta muut ainekset kattilassa ja kaada oliivien päälle. Anna maustua jääkaapissa.

X