Reseptit

Mausteinen kaalisalaatti

27.10.2017 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Raikkaan mausteinen ja ihanan mehevä kaalisalaatti sopii välipalaksi, alkupalaksi tai lisukkeeksi.

Ainekset

1/2 uuden sadon valkokaali
1 nippu retiisiä
n. 10 cm retikkaa
1 punasipuli
1 punainen chilipalko
1/2 ruukku korianteria
1/2 ruukku minttua
3 rkl oliiviöljyä
1/2 limetin mehu
1 tl hunajaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Kastike:

2 dl paksua maustamatonta jogurttia
1/2 ruukku korianteria
1/2 ruukku minttua
1/2 limetin mehu
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi kaali, retiisit, retikka ja punasipuli. Hienonna chili ja yrtit.

2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja lisää joukkoon oliiviöljy, limettimehu, hunaja sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria.

3. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile salaatti kastikkeen kera.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi