Mausteinen kaalisalaatti
Raikkaan mausteinen ja ihanan mehevä kaalisalaatti sopii välipalaksi, alkupalaksi tai lisukkeeksi.
Ainekset
Mausteinen kaalisalaatti
- 1/2 uuden sadon valkokaali
- 1 nippu retiisiä
- n. 10 cm retikkaa
- 1 punasipuli
- 1 punainen chilipalko
- 1/2 ruukku korianteria
- 1/2 ruukku minttua
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1/2 limetin mehu
- 1 tl hunajaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Kastike:
- 2 dl paksua maustamatonta jogurttia
- 1/2 ruukku korianteria
- 1/2 ruukku minttua
- 1/2 limetin mehu
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
Mausteinen kaalisalaatti syntyy näin helposti:
1. Suikaloi kaali, retiisit, retikka ja punasipuli. Hienonna chili ja yrtit.
2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja lisää joukkoon oliiviöljy, limettimehu, hunaja sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria.
3. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile mausteinen kaalisalaatti kastikkeen kera.
Katso myös: Syksyn mehevimmät kaaliruoat – reseptit koko viikoksi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous