Meksikolainen tomaattisalsa
Meksikolainen tomaattisalsa on klassinen meksikolainen kastike, joka toimiin paitsi dippikastikkeena, myös erilaisten taco- ja tortillaruokien lisukkeena.
Ainekset
Meksikolainen tomaattisalsa:
- 4-5 kypsää luumutomaattia
- 1/2 dl korianteria hienonnettuna
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 jalapeno hienonnettuna
- 1 limetin mehu
- 1 pieni sipuli
- 1 tl suolaa
- 2 tl sokeria
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Meksikolainen tomaattisalsa tehdään helposti näin:
1. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja poista siemenet. Kuutioi hedelmäliha.
2. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja anna maustua jääkaapissa 10-15 minuuttia.
3. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
4. Jaa meksikolainen tomaattisalsa kulhoihin ja dippaa nachoilla alkudrinkin kera.
Katso myös: Pico de gallo -salsa
Katso myös Kotiliesi.fi: Salsa sopii moneen – onko suosikkisi tomaattinen, tulinen vai makea?
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous