Pico de gallo -salsa
Mehevä pico de gallo -salsa on maukas kaveri esimerkiksi grillatulle broilerille.
Ainekset
- 4-6 kypsää tomaattia
- 2 punasipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 dl lehtipersilja- korianterisilppua
- 1 limetin mehu
- 1 tl sormisuolaa
- mustapippuria
- tilkka oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja kannat. Silppua tomaatit ja sipulit. Hienonna chilit ja valkosipuli.
2. Sekoita kaikki silputut ainekset keskenään.
3. Mausta salsa limettimehulla, suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele tilkalla oliiviöljyä.
Tarjoa pico de gallo esimerkiksi kokonaisena grillatun siideribroilerin kanssa.
Salsa on mainio grilliruoan kaveri:
Kommentit
Pico de gallo salsan ainesluettelossa ei ole chiliä. Kuitenkin reseptissä sanotaan pilkkomaan chilit. Mitkä chilit?
Kommentit
Pico de gallo salsan ainesluettelossa ei ole chiliä. Kuitenkin reseptissä sanotaan pilkkomaan chilit. Mitkä chilit?
Hyvä resepti, tuli oikein maukasta! Punasipulia olisi tosin ehkä voinut olla hieman vähemmän, tai sitten meillä oli erityisen voimakkaita yksilöitä.
Chiliä ei mielestämme kaivannut, vaikka se jostain syystä reseptin tekstiosassa olikin mainittu.
Tuoresalsa on loistava vaihtoehto kaupasta ostettavalle ”tavalliselle” salsalle. Paljon raikkaampaa ja maukkaampaa – ja tietenkin halvempaakin, kun tekee ison satsin kerralla!
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous