7.6.2012

Vesimelonisalsa

Teksti: Katri Schröder Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Vesimelonisalsa on raikas lisuke esimerkiksi grillatuille jauhelihapihveille tai kasslerpihveille.

Ainekset

1/4 pienestä vesimelonista
1 keltainen paprika
1/2 kurkku
1 hapan omena
1 salaattisipuli
2 rkl hunajaomenaviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1/4 tl Sambal Oelek -chilikastiketta
basilikaa ja minttua
suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuutioi meloni, paprika, kurkku ja omena pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita keskenään pienessä kulhossa etikka, öljy, chilikastike ja tuoreet hienonnetut yrttisilput. Mausta kastike ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.

2. Kaada kastike salsa-aineksille ja sekoita varovasti nostellen. Anna maustua viileässä puolisen tuntia ennen tarjoilua. Vesimelonisalsa on raikas lisäke esimerkiksi grillatuille jauhelihapihveille tai kasslerpihveille.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi