
Mureat juustokeksit
Nämä juustokeksit ovat niin mureita, että ne oikein sulavat suuhun. Tarjoa juustolautasen tai hillon kera.
Ainekset
- 100 g voita
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1.5 rkl Kylmää vettä
- 50 g juustoraastetta
- 1 kpl kananmuna
- unikonsiemeniä
Valmistusohje
Mureat juustokeksit maistuvat juustojen ja hillon kanssa.
- Nypi jauho-leivinjauhoseos ja voi sekaisin sormin tai käytä monitoimikonetta. Lisää juustoraaste ja vesi nopeasti sekoittaen, älä vaivaa taikinaa. Tee taikinasta pötkö ja anna sen kovettua jääkaapissa.
- Leikkaa pötköstä reilun sentin paksuisia viipaleita ja pane ne pellille. Painele viipaleisiin haarukalla koristeet, sipaise keksit munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 200-asteisessa uunissa 12 minuuttia.
Kommentit
Rapeat juustokeksit
Kommentit
Rapeat juustokeksit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous