Mustikka-piimäpannacotta
Piimäpannacotta saa tässä reseptissä raikkautta ja väriä mustikoista. Voit tehdä jälkiruoan jääkaappiin jo edellisenä päivänä.
Ainekset
- 3 liivatelehteä
- 2 dl kuohukermaa
- 3 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 dl piimää
- 3 rkl mustikkahilloa
- 2 dl jäisiä mustikoita
Valmistusohje
Piimäpannacotta valmistuu näin.
1. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Kaada kerma kattilaan, lisää sokeri ja vaniljasokeri. Kiehauta seos. Puserra liivatteet kuiviksi ja sekoita kuumaan kermaan. Anna seoksen jäähtyä haaleaksi ja lisää joukkoon piimä.
2. Sekoita jäiset mustikat mustikkahilloon. Jaa seos lasien tai jälkiruokakulhojen pohjalle. Kaada päälle hyytelöseos. Peitä lasit kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa. Koristele piimäpannacotta mustikoilla vasta tarjoiluvaiheessa.
Katso myös: Mustikka-jogurttimalja
Katso myös Kotiliesi.fi: Mustikka-juustokakkujäätelö
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous