Reseptit

Paistetut vihannekset (Phad pak ruam-mit)

Paistetut vihannekset voi sekoittaa keskenään tai asetella tarjolle omina ryhminään.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Paistetut vihannekset (Phad pak ruam-mit)

  • 2 dl porkkanaa 5 cm:n suikaleina
  • 2 dl vihreää parsaa 5 cm:n paloina
  • 2 dl tuoreita minimaissintähkiä halkaistuina
  • 2 dl herkkusieniä
  • vettä
  • 2 rkl öljyä
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • ½ dl kanalientä
  • 3 rkl sokeria

Valmistusohje

Paistetut vihannekset (Phad pak ruam-mit) tehdään näin:

Keitä kasviksia erikseen vedessä noin kolme minuuttia. Kaada kasvikset siivilään ja huuhdo ne kylmällä vedellä.

Kuumenna öljy wokissa ja paista valkosipuli kauniin ruskeaksi. Lisää kasvikset ja sekoita nopeasti.

Lisää kanaliemi, soijakastike sekä sokeri ja sekoita.

Katso myös: Pilko, paista ja mausta! Täydellinen wokki mehevöitetään kastikkeella ja terästetään valkosipulilla ja inkiväärillä – 15 nopeaa ja maukasta ohjetta

Lue myös Kotiliesi.fi:  Näin tehdään broileriwokki

X