30.5.2012

Paistetut vihannekset (Phad pak ruam-mit)

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

2 dl porkkanaa 5 cm:n suikaleina
2 dl vihreää parsaa 5 cm:n paloina
2 dl tuoreita minimaissintähkiä halkaistuina
2 dl herkkusieniä
vettä
2 rkl öljyä
2 murskattua valkosipulinkynttä
½ dl kanalientä
3 rkl sokeria

Valmistusohje

Paistetut vihannekset voi sekoittaa keskenään tai asetella tarjolle omina ryhminään.

Keitä kasviksia erikseen vedessä noin kolme minuuttia. Kaada kasvikset siivilään ja huuhdo ne kylmällä vedellä. 

Kuumenna öljy wokissa ja paista valkosipuli kauniin ruskeaksi. Lisää kasvikset ja sekoita nopeasti. 

Lisää kanaliemi, soijakastike sekä sokeri ja sekoita.