Paistetut vihannekset (Phad pak ruam-mit)
Paistetut vihannekset voi sekoittaa keskenään tai asetella tarjolle omina ryhminään.
Ainekset
Paistetut vihannekset (Phad pak ruam-mit)
- 2 dl porkkanaa 5 cm:n suikaleina
- 2 dl vihreää parsaa 5 cm:n paloina
- 2 dl tuoreita minimaissintähkiä halkaistuina
- 2 dl herkkusieniä
- vettä
- 2 rkl öljyä
- 2 murskattua valkosipulinkynttä
- ½ dl kanalientä
- 3 rkl sokeria
Valmistusohje
Paistetut vihannekset (Phad pak ruam-mit) tehdään näin:
Keitä kasviksia erikseen vedessä noin kolme minuuttia. Kaada kasvikset siivilään ja huuhdo ne kylmällä vedellä.
Kuumenna öljy wokissa ja paista valkosipuli kauniin ruskeaksi. Lisää kasvikset ja sekoita nopeasti.
Lisää kanaliemi, soijakastike sekä sokeri ja sekoita.
Lue myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään broileriwokki
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous