Reseptit

Pakastemarjakiisseli

Pakastemarjakiisseli loihditaan niinkin yksinkertaisista aineksista kuin mustaherukkamehusta ja pakastemarjasekoituksesta.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 l laimennettua mustaherukkamehua
  • (sokeria)
  • 4 rkl perunajauhoja
  • 5 dl pakastemarjasekoitusta (herukoita, vadelmia, mansikoita, mustikoita)

Valmistusohje

Kotimaiset marjat ovat vertaansa vailla antioksidanttien ja vitamiinien lähteitä. Maku ja vitamiinit säilyvät tallella, kun jäiset marjat lisätään kuuman kiisselin joukkoon.

Sekoita kylmä mehu ja perunajauhot keskenään. Mausta mehu tarvittaessa sokerilla. Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiisselin pari kertaa pulpahtaa.

Kaada kiisseli jäisten marjojen päälle, sekoita ja ripottele pinnalle hieman sokeria.

X