Reseptit

Pashaleivokset

Pashaleivokset hurmaavat rapealla pohjallaan ja pehmeällä pashanmakuisella täytteellään. Mausta rahkatäyte halutessasi lorauksella sitruslikööriä. Tarjoile leivokset heti täyttämisen jälkeen, etteivät keksimäiset leivoskupit pehmene.
Teksti: SUVI RÜSTER Kuvat: MIRVA KAKKO

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

24

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Pashaleivokset:

  • 24 pientä croustade-leivoskuppia

Pashatäyte:

  • 200 g kermarahkaa
  • 25 g sulatettua voita
  • 1/2 dl rusinoita
  • 1 1/2 rkl sokeria
  • 1 tl raastettua sitruunankuorta
  • 1 tl vaniljasokeria

Koristeeksi:

  • 1/2 dl mantelilastuja

Valmistusohje

1. Sekoita kermarahka, sulatettu voi, rusinat, sokeri, sitruunankuori ja vaniljasokeri kulhossa. Jaa seos leivoskuppeihin.

2. Paahda mantelilastuja kuivalla kuumalla pannulla, kunnes ne hieman ruskistuvat. Koristele leivokset mantelilastuilla.

X