
Pashaleivokset
Pashaleivokset hurmaavat rapealla pohjallaan ja pehmeällä pashanmakuisella täytteellään. Mausta rahkatäyte halutessasi lorauksella sitruslikööriä. Tarjoile leivokset heti täyttämisen jälkeen, etteivät keksimäiset leivoskupit pehmene.
Ainekset
Pashaleivokset:
- 24 pientä croustade-leivoskuppia
Pashatäyte:
- 200 g kermarahkaa
- 25 g sulatettua voita
- 1/2 dl rusinoita
- 1 1/2 rkl sokeria
- 1 tl raastettua sitruunankuorta
- 1 tl vaniljasokeria
Koristeeksi:
- 1/2 dl mantelilastuja
Valmistusohje
1. Sekoita kermarahka, sulatettu voi, rusinat, sokeri, sitruunankuori ja vaniljasokeri kulhossa. Jaa seos leivoskuppeihin.
2. Paahda mantelilastuja kuivalla kuumalla pannulla, kunnes ne hieman ruskistuvat. Koristele leivokset mantelilastuilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous