Julkkikset

Antti Tuisku etsii joka ilta korvatulppia ja 6 muuta asiaa, joita et välttämättä tiennyt hänestä

Antti Tuisku ei osaa nukkua ilman korvatulppia ja fanittaa syvästi hiihtoa. Päätimme koota yhteen 7 mielenkiintoista faktaa Antista.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Om-Arkisto

Sosiaalisessa mediassa Antti paljastaa olevansa erittäin tavoitteellinen ihminen. Tulevan suunnittelu tekee laulajan onnelliseksi.

Antti Tuisku ei osaa nukkua ilman korvatulppia ja fanittaa syvästi hiihtoa. Päätimme koota yhteen 7 mielenkiintoista faktaa Antista.

Sosiaalinen media on lähipäivinä täyttynyt päivityksistä, joissa ihmiset kertovat viisi yllättävää faktaa itsestään.

Myös laulaja Antti Tuisku päivitti haasteesta viralliselle Facebook-sivullensa.

Päivityksen innoittamana päätimme listata seitsemän faktaa Antista, joita et ehkä tiennyt hänestä aikaisemmin.

1. Antti Tuisku ei pysty nukkumaan ilman korvatulppia tai silmälappuja

Facebook-kirjoituksessaan laulaja paljastaa, ettei pysty nukkumaan ilman korvatulppia tai silmälappuja.

Antti pohtii, että tapa on luultavasti peräisin hänen uransa alkuajoilta, jolloin hän joutui kiertue-elämän pakottamana nukkumaan milloin ja missä tahansa.

Päivityksen yhteydessä Antti muistelee myös hauskaa tarinaa vuodelta 2014, jolloin hän oli viettämässä kaveriporukalla erään ystävänsä syntymäpäivää laivalla.

Muutaman juoman jälkeen Antti kertoo tajunneensa, että korvatulpat olivat tällä kertaa jääneet maihin. Laulaja paljastaa järjestäneensä ”dramaattisen episodin”, joka päättyi loppujen lopuksi tilanteeseen, jossa seurue tajusi, että korvatulppia saa hyvin myös laivan info-tiskiltä.

”Joo, oon vähän fille-dong”, Antti kirjoittaa huvittuneella otteella päivityksessään.

2. Antti Tuiskulle on tärkeää suunnitella tulevaa

Tuttu neuvo kuuluu, ettei tulevaa saisi miettiä liikaa, mutta Antille suunnitelmallisuus ja tavoitteiden asettaminen ovat avain onnellisuuteen.

Laulaja kertoo suunnitelleensa elämäänsä jopa kymmenen vuoden päähän, mutta selventää, ettei elämän tuomat yllätykset kuitenkaan romuta häntä täysin, pidemminkin päinvastoin. Antti kertoo odottavansa jännityksellä, mitä kaikkea elämä vielä tuokaan hänen eteensä.

Antti on puhunut paljon sisukkuudestaan ja myöntää, että hänen tulisi olla armollisempi itseään kohtaan. Laulajalle on kuitenkin tärkeää haastaa itseään.

Siksi Antille olikin luonnollista palata takaisin myös koulun penkille ja opiskella itsensä urheiluneuvojaksi.

”Nautin, kun saan mennä uusille alueille, oppia itsestäni ja käyttää aikaa uusien asioiden oppimiseen. Se on elämää parhaimmillaan”, Antti purkaa tuntemuksiaan.

3. Antti Tuiskulla on hampaissa muovipaikat

Antti paljastaa haasteessa joutuneensa viime marraskuussa pieneen onnettomuuteen, joka tapahtui laulajan Valencian reissulla.

Matkalla Antti sai nimittäin pullosta kolhun naamaansa. Nyt laulajan hampaissa koreileekin muovipaikat.

”Reissu oli ikimuistoinen ja sen sijaan, että siitä olisi jäänyt muisto sydämeeni ikuisiksi ajoiksi, jääkin siitä myös muisto mun hampaisiin. Ta-daa!”, Antti kirjoittaa haasteessa.

4. Antti Tuisku rakastaa jutustelua, mutta pelkää ihmisiä

Yksin kulkeminen ja arkisten askareiden hoitaminen eivät ole helppoa Antin tasoiselle artistille, jonka kaikki todennäköisesti tunnistavat.

Viime syksynä julkaistussa Antti Tapani -elämäkerrassaan Antti toteaa, ettei Suomessa ole yhtäkään paikkaa, missä hän ei herättäisi huomiota.

Päivityksessään Antti kertoo nauttivansa ihmisten kanssa juttelusta ja ihmiskontakteista, mutta harmittelee huomanneensa myös pelkäävänsä ihmisiä.

”Tää on työn alla”, Antti toteaa Facebook-sivuillaan ytimekkäästi.

5. Antti Tuisku aloitti laulamisen klassisella linjalla

Antille laulaminen ja esiintyminen ovat olleet aina veressä. Artisti kuitenkin huomauttaa joidenkin yllättyvän siitä, että hän on aloittanut laulamisen Lapin musiikkiopiston klassisen laulun linjalla.

”Aa vezoa viivereeeeeee. Vai miten se kirjotetaankaan”, tähti vitsailee päivityksessään.

6. Antti Tuisku on hiihtofani henkeen ja vereen

Tätä Antti ei varsinaisesti paljasta päivityksensä yhteydessä, mutta poppari on kertonut muun muassa pari vuotta sitten Annalle antamassaan haastattelussa rakastavansa hiihtoa. Löytyyhän Antilta jopa urheilulajille omistettu Hiihdän-biisi.

Kirjassaan Antti kuvailee kiintyneensä siihen, kuinka sinnikästä hiihto on ja ihailee sitä, miten kilpailijat laittavat itsensä likoon.

Instagramin puolella Antti on lähiaikoina päivittänyt kuvia Hiihdon MM-kisoista Seefeldistä.

7. Antti Tuisku on myös Game of Thrones -fani

Yhdysvaltalainen fantasiasarja Game of Thrones on vuosien saatossa vakiinuttanut laajan fanipohjan itselleen. Myös Antti tunnustaa kuuluvansa sarjan kannattajiin.

Facebookissa Antti kertoo jo spekuloineensa kolmen eri ystävänsä kanssa sarjan uuden, 8. kauden trailerin tapahtumia.

X