Julkkikset

Terveysongelmien kanssa kamppaillut Katri Helena voi nyt hyvin: ”Konsertteja on tulossa”

Suomalaisten rakastama laulaja Katri Helena, 73, joutui jäämään kesällä keikkatauolle terveysongelmiensa takia. Nyt sinivalkoinen ääni kertoo vointinsa olevan hyvä. Hän lupaa myös, että tulee vielä tekemään paluun keikkalavoille.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Om-Arkisto

Terveysongelmat ovat pitäneet pitkän uran tehneen Katri Helenan poissa esiintymislavoilta viime aikoina.

Suomalaisten rakastama laulaja Katri Helena, 73, joutui jäämään kesällä keikkatauolle terveysongelmiensa takia. Nyt sinivalkoinen ääni kertoo vointinsa olevan hyvä. Hän lupaa myös, että tulee vielä tekemään paluun keikkalavoille.

Laulaja Katri Helenan terveysongelmat johtivat viime vuonna siihen, että hän ilmoitti peruvansa kaikki loppukesän konserttinsa heikentyneen terveydentilansa vuoksi. Hänellä diagnosoitiin heinäkuussa kilpirauhasen vajaatoiminta.

Sairasloma jatkui kesän jälkeen ja myös syksyn konsertit jouduttiin perumaan. Kaikkiaan Katri Helena joutui perumaan kahdeksan 55-vuotisjuhlakonserttisarjaan kuuluvaa konserttia.

Katri Helena voi nyt hyvin

Kesän jälkeen Katri Helenaa ei ole nähty keikoilla tai median edessä. Katri Helena palasi julkisuuteen 7.3. Camilla Aho Oy Ab:n tiedotustilaisuudessa, jossa kerrottiin, että ex-malli ja muotivaikuttaja Erja Häkkinen on hankkinut osan kyseisestä kauneusalan yrityksestä.

– Olen voinut hyvin, edelleen lomalla oleva Katri Helena kertoi Annalle tilaisuudessa voinnistaan.

Kilpirauhasen vajaatoimintaa hoidetaan lääkityksellä. Lisäksi Katri Helena on pitänyt itsestään huolta levon ja liikunnan avulla.

– Liikun paljon ulkona, harrastan hyötyliikuntaa ja kuntoilen, Katri Helena kertoo.

Konsertteja tiedossa

Vaikka Katri Helenan terveysongelmat ovat estäneet esiintymisen viime aikoina, paluu keikkalavoille siintää jo mielessä.

– Konsertteja on kyllä tulossa, Katri Helena paljastaa, mutta ei vielä kerro konserteista sen enempää.

Lomansa aikana Katri Helenalla on ollut enemmän aikaa paitsi itselleen myös lapsenlapsilleen, tyttärilleen ja äidilleen. Myös naistenpäivää Katri Helena aikoo viettää perheen parissa.

– Vietän naistenpäivää luultavasti niin, että toinen lapsenlapsistani tulee yökylään, Katri Helena kertoo.

Lahjoja hän ei odota naistenpäivänä saavansa.

– Naistenpäivänä naiset voivat kokoontua ja jutella asioista, kun on kaikkia naistenpäivän tapahtumiakin. Se on sillä tavalla kiva päivä. En kuitenkaan näe, että mitään lahjoja pitäisi antaa. En minä ainakaan tarvitse, Katri Helena sanoo hyväntuulisesti.

X