
Perunasalaatti ja grillimakkarat
Perunasalaatti ja grillimakkara. Eväs, joka maistuu rentouttavan mökkisaunan jälkeen.
Uusista perunoista saa ihanan perunasalaatin grillimakkaroiden lisukkeeksi.
Ainekset
- 4 kpl (400 g) grillimakkaroita tai nakkeja (rasvaa enintään 12 prosenttia)
- 800 g kiinteitä perunoita
- 1 pieni sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl kaprista
kastike:
- 4 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 1/4-1/2 tl suolaa
- 1/4-1/2 tl vastarouhittua pippuria
- 1 rkl hienonnettua tuoretta yrttiä (sileää persiljaa ja timjamia)
Valmistusohje
Uusista perunoista saa ihanan perunasalaatin grillimakkaroiden lisukkeeksi.
1. Keitä perunat, kuori, anna jäähtyä ja viipaloi. Kuori ja silppua sipulit ja sekoita kastikkeen aineet keskenään.
2. Sekoita perunaviipaleisiin sipulit, kapris ja kastike, sekoita hyvin ja anna vetäytyä viileässä.
3. Grillaa makkarat houkuttelevan rapeiksi ja tarjoa perunasalaatin kanssa.
4. Laita tarjolle myös vihreää salaattia ja ruisleipää.
1870 kJ, 440 kcal, 1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous