Reseptit

Pinaatti-sienicannelonit

Tee pinaatti-sienicannelonit rullaamalla täyte tuorelasagnelevyjen sisään.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 8 tuorelasagnelevyä
  • 200 g tuoretta pinaattia
  • 20 g voita
  • 2 isoa tattia tai 100 g viljeltyjä sieniä
  • 1 iso sipuli
  • 1 dl kermaa
  • noin 3 dl valmispastakastiketta

Pinnalle

  • 2 mozzarellaa
  • 2–3 tomaattia

Valmistusohje

1. Kiehauta pinaatit vedessä, valuta ja mausta suolalla, pippurilla ja voinokareilla.

2. Pilko sienet ja paista paloja silputun sipulin kanssa öljyssä, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää pannulle kerma ja pastakastike, hauduta hetki.

3. Jaa pinaatti ja sienikastike lasagnelevyille. Kääri levyt rullalle ja nosta uunivuokaan. Lisää pinnalle viipaloidut mozzarellat ja tomaatit.

4. Kypsennä canneloneja 200-asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia.

X