4.5.2012

Porkkanaletut

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

4 keitettyä porkkanaa
5 dl maitoa
1 dl grahamjauhoja
1.5 dl vehnäjauhoja ( 1 - 2 dl)
2 munaa
0.5 dl öljyä
muskottia
suolaa

Valmistusohje

Raasta porkkanat ohuella terällä. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan seistä pari tuntia. Paista taikinasta pieniä ohukaisia ohukaispannulla. Porkkanaletut sopivat joko pääruoaksi tai lisäkkeeksi liha- ja makkararuokien kanssa.

 

 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi