Reseptit

Adjika-kastike – georgialainen maustekastike

Adjika-maustekastike tarjoillaan saslikkien sekä pannulla paistettujen perunoiden ja munakoison kera.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Tommi Tuomi/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 pientä suippopaprikaa
  • 2 isoa tomaattia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 2 rkl piparjuuritahnaa
  • 2 tl sokeria
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl öljyä
  • 1/2 ruukkua korianteria
  • 1/2 ruukkua lehtipersiljaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Paloittele paprikat ja tomaatit. Pane tehosekoittimeen muiden ainesten kanssa. Jauha seos kastikemaiseksi. Tarjoa adjika lammassaslikkien kanssa.

Katso myös:
Minttupesto, Ruoka.fi
Chilimajoneesi, Ruoka.fi
Avokadoaioli, Kotiliesi.fi

X