Reseptit

Punajuuri-mozzarellasalaatti

23.8.2013 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Sampo Korhonen

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Punajuuret ja porkkanat ovat nyt makeimmillaan. Ohueksi leikatut punajuuret ja puolitetut porkkanat paahtuvat pannulla pikaisesti al dente-kypsiksi.

Ainekset

4 pienehköä punajuurta
4 pientä porkkanaa
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 tl hunajaa
hiutalesuolaa
mustapippuria
1 ps rucolaa
3 rkl paahdettuja auringonkukansiemeniä
1-2 mozzarellajuustopalloa

Valmistusohje

1. Kuori ja viipaloi punajuuret ohuelti. Puolita kuoritut porkkanat. Kaada öljy kahdelle paistinpannulle. Paahda punajuuria noin 10 minuuttia, porkkanoita 5 minuuttia. Mausta kasvikset balsamicolla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.
2. Levitä rucola lautasille. Lisää päälle haaleat kasvikset, siemenet ja revitty mozzarella. Rouhi päälle mustapippuria. 

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme