Reseptit

Punaviinissä haudutettu punakaali

Haudutettu punakaali sopii hyvin paitsi joulukinkun kaveriksi myös nautittavaksi paistetun ankanrinnan kanssa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 pieni punakaali
  • 1 punasipuli
  • 2 punasipuli
  • 3 dl punaviiniä
  • 3 rkl siirappia
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

◆ Suikaloi kaali, silppua sipuli ja kuutioi omenat. Kuullota ja pehmitä kaalia ja sipulia öljyssä hieman. Lisää viini, siirappi ja mausteet. Hauduta hiljaa noin tunnin ajan. Lisää nestettä tarvittaessa. Kaalin voi tarjota lämpimänä tai kylmänä.

X