Reseptit

Puolukkachutney

Puolukkachutney maistuu liharuokien lisukkeena.
Teksti: Inga Aaltonen Kuvat: Colourbox

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g puolukoita
  • 1 sipuli
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1/2 tl suolaa
  • (chiliä tai noin 1/4 tl chilitahnaa)

Valmistusohje

 

Mittaa kattilaan puolukat, hienonnettu sipuli, sokeri, vesi, punaviinietikka ja suola ja keitä noin 1⁄2 tuntia. Hienonna sauvasekoittimella. Makua voit terästää chilillä tai chilitahnalla. Anna jäähtyä. Jaa puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tölkit ja säilytä jääkaapissa. Tarjoa liharuokien lisäkkeenä.

Ohje: Viini- ja puutarhatila Pihamaa, Asikkala

X