Puolukkachutney
Puolukkachutney maistuu liharuokien lisukkeena.
Ainekset
- 200 g puolukoita
- 1 sipuli
- 1 dl sokeria
- 2 dl vettä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1/2 tl suolaa
- (chiliä tai noin 1/4 tl chilitahnaa)
Valmistusohje
Mittaa kattilaan puolukat, hienonnettu sipuli, sokeri, vesi, punaviinietikka ja suola ja keitä noin 1⁄2 tuntia. Hienonna sauvasekoittimella. Makua voit terästää chilillä tai chilitahnalla. Anna jäähtyä. Jaa puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tölkit ja säilytä jääkaapissa. Tarjoa liharuokien lisäkkeenä.
Ohje: Viini- ja puutarhatila Pihamaa, Asikkala
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous