Reseptit

Raclette

Varaa juustoa 100–200 grammaa ruokailijaa kohden.

Teksti:
Katri Schröder

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 600–800 g Raclette-juustoa tai muuta täysrasvaista pitkään kypsytettyä juustoa

lisäksi:.

  • keitettyä perunaa
  • pieniä herkkukurkkuja
  • hillosipuleita
  • leikkeleitä, esim. parmankinkkua, salamia
  • herkkusieniä

Valmistusohje

1. Valmistele ensin pöytään juuston kanssa tarjoiltavat lisukkeet ja juomat.

2. Leikkaa juusto valmiiksi viipaleiksi. Varaa juustoa 100–200 grammaa ruokailijaa kohden, lisäkkeiden määrän mukaan.

3. Lämmitä raclettepannut ja sulata juustot pannuilla. Kaada sulanut juusto lautaselle ja nauti lisäkkeiden kanssa.

X