Reseptit

Rahkatorttu

8.5.2012 Teksti: Anna.fi

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

1 paketti valmista murotaikinaa

Täyte

500 g maitorahkaa
1 dl kuohukermaa
1¾ dl sokeria
3 munaa
3 rkl sitruunamehua
1 sitruunan raastettu keltainen kuori
1 rkl maissi- tai ohratärkkelystä
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa

koristeeksi

tuoreita marjoja

Valmistusohje

1. Vuoraa pyöreä irtopohjavuoka leivinpaperilla. Kauli taikina ohueksi levyksi ja painele se vuoan pohjalle ja reunoille. Reunat saavat olla kolmen neljän sentin korkuiset. Pane pohja hetkeksi pakastimeen kovettumaan.

2. Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Sekoita täyteainekset keskenään, kaada täyte pohjan päälle. Paista torttua uunin keskitasolla tunnin verran tai kunnes täyte on kohonnut ja piirakan reunat ovat saaneet väriä. Anna tortun jäähtyä ja koristele se ennen tarjoamista kauden marjoilla.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme