Raikas marenkikakku
Koristele marenkikakku appelsiininlohkoilla.
Ainekset
- 200 g maustettua rahkaa (sitruuna)
- 1 prk (340 g) lemon tai lime curdia
- 2 dl vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta tai vispikermaa
Lisäksi:
- 2 valmista marenkipohjaa
koristeeksi:
- 1-2 appelsiinia
Valmistusohje
1. Sekoita rahka ja lemon tai lime curd keskenään.
2. Vatkaa vanilliinikastike tai vispikerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto muiden aineiden joukkoon.
3. Pane toinen marenkilevy tarjoiluvadille. Levitä sen päälle puolet rahkaseoksesta. Nosta toinen levy päälle ja levitä sille loput rahkaseoksesta.
4. Kuori appelsiinit ja leikkaa ne kalvottomiksi lohkoiksi. Koristele kakku appelsiininlohkoilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous