Reseptit

Raikas marenkikakku

Koristele marenkikakku appelsiininlohkoilla.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g maustettua rahkaa (sitruuna)
  • 1 prk (340 g) lemon tai lime curdia
  • 2 dl vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta tai vispikermaa

Lisäksi:

  • 2 valmista marenkipohjaa

koristeeksi:

  • 1-2 appelsiinia

Valmistusohje

1. Sekoita rahka ja lemon tai lime curd keskenään.

2. Vatkaa vanilliinikastike tai vispikerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto muiden aineiden joukkoon.

3. Pane toinen marenkilevy tarjoiluvadille. Levitä sen päälle puolet rahkaseoksesta. Nosta toinen levy päälle ja levitä sille loput  rahkaseoksesta.

4. Kuori appelsiinit ja leikkaa ne kalvottomiksi lohkoiksi. Koristele kakku appelsiininlohkoilla.

X