Rosmariini-hunajamarinoidut valkosipulinkynnet
Hunajalla maustettua etikkaa, rosmariinia ja chiliä. Tästä syntyy marinadi, jossa valkosipulin kynnet sekä maustuvat että säilyvät.
Ainekset
- 5 kokonaista valkosipulia
- vettä
- 1 dl rypsiöljyä
liemi:
- 1 dl vettä
- 1 dl hunaja-väkiviinaetikkaa
- 2 tl tuoretta tai kuivattua rosmariinia
- 1/2 chiliä suikaleina
- 1 tl mineraalisuolaa tai hienoa merisuolaa
- 1 rkl sokeria
Valmistusohje
Rosmariini-hunajamarinoitujen valkosipulinkynsien marinadissa on hunajalla maustettua etikkaa, rosmariinia ja chiliä.
Keitä kokonaisia valkosipuleita vedessä pari minuuttia, jotta ne pehmenevät hieman. Huuhdo valkosipulit kylmällä vedellä. Irrota kynnet ja kuori ne. Pane kynnet pestyyn ja kuumennettuun tölkkiin ja lisää öljy.
Kuumenna liemen aineet kiehuviksi ja kaada liemi valkosipulinkynsien päälle tölkkiin.
Sulje tölkki, anna jäähtyä ja säilytä viileässä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous