Reseptit

Savusuolatomaatteja ja mozzarellaa

Tässä salaatissa on jotain tuttua, jotain uutta. Klassinen tomaatti-mozzarellasalaatti saa makua savusuolasta.

Teksti:
SUVI RÜSTER
Kuvat:
Paula Kukkonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g terttukirsikkatomaatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl punaviinietikkaa
  • 1/2 tl savusuolaa
  • 120 g minimozzarellapalloja
  • 1/2 dl basilikanlehtiä

Valmistusohje

1. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa isoimmat kirsikkatomaa­tit puoliksi.

2. Sekoita kulhossa oliiviöljy, pu­naviinietikka ja savusuola. Lisää joukkoon tomaatit ja minimozza­rellapallot. Sekoita joukkoon lopuksi basilikan lehtiä.

X