
Sitruuna-perunamurska
Sitruuna-perunamurska on raikas vaihtoehto perinteiselle perunamuusille. Sitruuna ja oliiviöljy antavat perunalle raikkaan maun.
Ainekset
Sitruuna-perunamurska
- 1 kg puikula- tai rosamundaperunoita
- 1 dl oliiviöljyä
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 sitruunan kuoriraaste
- 1 dl lehtipersiljaa ja tuoretta minttua hienonnettuna
Valmistusohje
Sitruuna-perunamurska tehdään helposti näin:
1. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi. Kaada keitinvesi pois, ja murskaa perunat survimella.
2. Lisää oliiviöljy, sitruunamehu, sitruunan kuoriraaste sekä lehtipersilja ja minttu. Mausta sitruuna-perunamurska suolalla maun mukaan.
Katso myös: Sitruunalla ja rosmariinilla maustetut perunat
Katso myös Kotiliesi.fi: Ruskistetulla voilla maustettu perunasalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous