Sitruunaiset lampaankyljykset grillissä
Sitruunaiset lampaankyljykset tarjotaan rucolan, keitettyjen vihreiden papujen, tomaattien ja sitruunalohkojen kanssa.
Ainekset
- 8-12 lampaankyljystä
marinadi:
- 2 sitruunan mehu
- 1/2 dl öljyä
- 5 murskattua valkosipulinkynttä
- 1 rkl kuivattua rosmariinia tai oreganoa
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Pane lampaankyljykset matalaan astiaan tai tukevaan muovipussiin. Sekoita keskenään kaikki marinadin aineet ja kaada marinadi kyljysten päälle. Kääntele kyljyksiä astiassa tai tiiviisti suljetussa muovipussissa niin, että ne maustuvat kauttaaltaan. Anna maustua noin tunnin ajan huoneenlämmössä tai pitempään jääkaapissa.
Sytytä hiillos tai kuumenna kaasugrilli.
Ota kyljykset marinadista ja nosta ne grilliritilälle. Grillaa kyljyksiä silloin tällöin käännellen 5–6 minuuttia kyljysten paksuuden ja halutun kypsyysasteen mukaan.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous