Täytetyt kesäkurpitsan kukat mangoldipedillä
Mozzarella, parmesaani ja anjovis. Näistä kesäkurpitsa saa välimerellistä makua.
Ainekset
- noin 300 g mangoldin tai -pinaatinlehtiä
- iso nippu lehtipersiljaa
- öljyä
- suolaa, mustapippuria
- 6 pientä kesäkurpitsaa kukkineen
- 1 prk minimozzarellapalloja
- 6 anjovis- tai sardellifileetä
- 10 kirsikkatomaattia
pinnalle:
- 50 g vastaraastettua parmesaania
Valmistusohje
Mozzarella, parmesaani ja anjovis antavat pienistä kukallisista kesäkurpitsoista tehtyyn paistokseen välimerellisen maun.
1. Paista mangoldi tai pinaatti ja persiljan lehdet nopeasti öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos uunivuoan pohjalle.
2. Täytä kesäkurpitsan kukat mozzarellalla ja anjoviksella. Nosta kesäkurpitsat vuokaan. Lisää tomaatit ja ripottele pinnalle reilusti raastettua parmesaania.
3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous