Reseptit

Täytetyt kesäkurpitsan kukat mangoldipedillä

13.9.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Niclas Mäkelä/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Mozzarella, parmesaani ja anjovis. Näistä kesäkurpitsa saa välimerellistä makua.

Ainekset

noin 300 g mangoldin tai -pinaatinlehtiä
iso nippu lehtipersiljaa
öljyä
suolaa, mustapippuria
6 pientä kesäkurpitsaa kukkineen
1 prk minimozzarellapalloja
6 anjovis- tai sardellifileetä
10 kirsikkatomaattia

pinnalle:

50 g vastaraastettua parmesaania

Valmistusohje

Mozzarella, parmesaani ja anjovis antavat pienistä kukallisista kesäkurpitsoista tehtyyn paistokseen välimerellisen maun.

1. Paista mangoldi tai pinaatti ja persiljan lehdet nopeasti öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos uunivuoan pohjalle.

2. Täytä kesäkurpitsan kukat mozzarellalla ja anjoviksella. Nosta kesäkurpitsat vuokaan. Lisää tomaatit ja ripottele pinnalle reilusti raastettua parmesaania.

3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme