Tonnikalasashimi soijakastikkeen kanssa
Ainekset
- 150 g tuoretta tonnikalaa
- 0.5 dl soijakastiketta
- 0.5 dl auringonkukkaöljyä
- 20 pavunitua
- muutama tippa seesamiöljyä
- cocktailtikkuja
Valmistusohje
Herkullinen ja näyttävän näköinen tonnikalasashimi soijakastikkeen kanssa on mitä helpoin valmistaa.
1. Leikkaa tonnikala 3 cm:n kuutioiksi. Jätä kalapalat marinoitumaan soijakastikkeeseen ja auringonkukkaöljyyn 12 tunniksi.
2. Hienonna pavunidut ja jaa neljälle lautaselle. Nosta kalapalat päälle ja viimeistele seesamiöljyllä.
Viinisuositus: Espanjalainen kuohuviini, cava, on useimmiten hyvä tapasviini, sillä se tulee toimeen monien makujen kanssa.
Ohje: Carles Abellan
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous