Reseptit

Tonnikalasashimi soijakastikkeen kanssa

Teksti:
Filip Verheyden/suomeksi toimittanut Raija Uljas
Kuvat:
Colourbox

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 150 g tuoretta tonnikalaa
  • 0.5 dl soijakastiketta
  • 0.5 dl auringonkukkaöljyä
  • 20 pavunitua
  • muutama tippa seesamiöljyä
  • cocktailtikkuja

Valmistusohje

Herkullinen ja näyttävän näköinen tonnikalasashimi soijakastikkeen kanssa on mitä helpoin valmistaa.

1. Leikkaa tonnikala 3 cm:n kuutioiksi. Jätä kalapalat marinoitumaan soijakastikkeeseen ja auringonkukkaöljyyn 12 tunniksi. 

2. Hienonna pavunidut ja jaa neljälle lautaselle. Nosta kalapalat päälle ja viimeistele seesamiöljyllä.

Viinisuositus: Espanjalainen kuohuviini, cava, on useimmiten hyvä tapasviini, sillä se tulee toimeen monien makujen kanssa.

Ohje: Carles Abellan

X