Reseptit

Tzatzíki-dippi

Tzazíkin kanssa voi tarjota silputtua, tuoretta minttua tai persiljaa sekä oliiveja. Erinomainen dippi tuoreille kasviksille, vastaleivotulle leivälle tai mustekalarenkaille.

Teksti:
Arja Brück

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 dl maustamatonta jogurttia
  • 3 murskattua valkosipulinkynttä
  • 2 tl suolaa
  • 1 raastettua kurkku (noin 250 g)

Valmistusohje

Valuta jogurtista liika neste pois sideharsosiivilän läpi. Raasta kurkku, sirottele suolaa sen päälle ja anna seistä
kulhossa noin 10 minuuttia.

Kaada raaste muovisiivilään ja painele, jotta neste valuu pois. Lusikoi raaste tarjoiluastiaan ja lisää sekaan valkosipuli ja jogurtti.

X