Uunikasvikset ja tandooribroileri
Lantusta, palsternakasta, munakoisosta ja sipulista syntyvät maistuvat uunijuurekset, joiden kanssa voit tarjoilla tandooribroileria.
Ainekset
Kasvikset:
- 1 palsternakka
- 2 sipulia
- 2 porkkanaa
- pala lanttua (200 g)
- 1 munakoiso
- 2 rkl oliivi-tai rypsiöljyä
- 1 tl suolaa
- pieni hyppysellinen valkopippuria
tandooribroileri:
- 4 maustamatonta broilerin rintafileetä
- 2 dl rasvatonta maustamatonta jogurttia
- 1 rkl valmista tandooritahnaa
Valmistusohje
Uunikasvikset ja tandooribroileri valmistuu alle tunnissa, mutta marinointiin kannattaa varata pidempi aika. Tarjoile tandooribroileri raikkaan salaatin kanssa.
1. Sekoita jogurtti ja tandooritahna isossa astiassa. Peitä broilerinfileet seokseen ja anna vetäytyä noin 2 tuntia jääkaapissa.
2. Pilko juurekset reiluiksi paloiksi, sumuta tai sudi ne öljyllä ja asettele ne uunivuokaan. Ripottele pinnalle suolaa ja valkopippuria.
Laita 200-asteiseen uuniin.
3. Kun juurekset ovat olleet uunissa kymmenisen minuuttia, laita broilerinfileet uunivuokaan ja paista noin 20 minuuttia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous